Fotokonkurranse

Medvind assistanse leter etter flotte bilder til våre nettsider, sosiale media og materiell. I sommer arrangerer vi en fotokonkurranse med flotte premier. Temaet for konkurransen er friluftsliv, aktivitet og likestilling for personer med funksjonsvariasjon. Bildet kan være av deg alene eller sammen med BPA assistenter eller andre. Bildet skal illustrere BPA som likestillingsverktøy og vise at det å ha en funksjonsvariasjon ikke er noen hindring. Det er ønskelig at bildene gjenspeiler navnet Medvind, for eksempel at vind er synlig i bildet.

Premiene
1. Et kompaktkamera fra Canon, med stativ og praktisk reiseveske
2. Sekk fra fjellreven og en termos til dine fremtidige turer
3. En praktisk linse for å forbedre ditt mobilkamera og en powerbank

Regler

1. Medvind Assistanse AS får har rett til å bruke bildet i våre sosiale medier, nettsider, markedsføring og materiell for øvrig. Medvind Assistanse AS har også rett til å endre bidraget slik vi anser det hensiktsmessig. Ved endring vil det oppstå et nytt åndsverk som Medvind Assistanse får alle rettigheter til. For øvrig innebærer retten publisering i alle kanaler som Medvind Assistanse AS anser relevant. Retten gjelder for alle bidrag som sendes inn, selv om de ikke blir valgt ut som vinner av konkurransen.

2. Du må ha alle rettigheter til bilde og innhentet samtykke, om bildet viser noe andre enn deg selv. Medvind Assistanse AS kan ikke holdes ansvarlig overfor tredjepart som er avbildet.

3. Det stilles krav til bildets spesifikasjoner. Det må være i så høyt format som mulig, helst over 1,5 MB.  

4. Legg ved en synstolkende bildebeskrivelse slik at også de som ikke kan se får en forståelse av hva bildet inneholder.
Send bildet ith@medvindassistanse.no  innen 10.08.2020. Vinner kåres og kontaktes innen 20.08.20.